Login

Ons bedrijf is opgericht op de huidige locatie op 1 augustus 1996 door Jan Klok en Sef Thissen. Tot die tijd beiden werkzaam geweest in de Datsun / Nissan organisatie. Waarvan de laatste jaren als collega's. Na een zoveelste bedrijfsovername hebben wij in 1996 besloten om een automobielbedrijf voor onszelf te beginnen. Vanaf de oprichting zijn wij Daihatsu dealer.

Na een verbouwing, want het pand deed dienst als bloembollenopslag was de officiële opening door de toenmalige burgemeester Hoobroeckx van Heemskerk op 11 december 1996. Voor de locatie aan de Rijksstraatweg was gekozen omdat in het bestemmingsplan hier een autoboulevard was opgenomen. Het merk Daihatsu groeide snel en dus ook de klantenkring en het automobielbedrijf. 'Sef & Jan, waar service nog kan' is vanaf het begin de lijfspreuk. Met zijn tweeën begonnen en al spoedig zoveel werk dat binnen 3 jaar de 1e monteur wordt aangenomen.

Vanaf 1 oktober 2003 is automobielbedrijf Klok & Thissen ook officieel sub-dealer van Mitsubishi. De groei zet door en de werkzaamheden en het personeelsbestand breiden zich steeds meer uit. Door de Europese wetgeving van de heer Monti is het sub-dealerschap van Mitsubishi inmiddels beëindigd en Daihatsu het nog enige officiële merk dat gevoerd wordt.

In de zomer van 2006 heeft er een enorme verbouwing plaatsgevonden. Het magazijn en kantine worden ingericht als nieuw kantoor en receptie. Ook de entree wordt geheel veranderd en alles wordt opgefrist en in het nieuw gestoken.

Sinds maart 2016 zijn we nu ook officieel Suzuki dealer voor Heemskerk en omstreken.
Ook hier heeft een verbouwing voor plaatsgevonden en is onze showroom opnieuw ingericht.

© Copyright 2024 Automobielbedrijf Klok & Thissen.
Website developed by Erwin Loman - Lomanweb